VaskrsИ ове 2015. године Милости Господње, као и предходних година, Васкрсење Господа нашега Исуса Христа – Пасха, прослављено веома торжествено, уз учешће свештенства, вернога народа и матураната Богословије Св.Кирила и Методија.
У страсној седмици, која предходи Пасхи, свакога дана су служена сва богослужења која прописује Црквени Устав, у јутарњим часовима су служени Часови, са читањем Јеванђеља, а потом Литургија Пређеосвећених Дарова.
На Велики Уторак и Благовести, после Часова, служена је Литургија Светог Јована Златоустог, са вечерњом службом.
На Велику Среду изјутра је служена Литургија Пређеосвећених Дарова, а поподне с почетком у 17 часова вршена је Света Тајна Јелеосвећења, којој је присуствовао велики број верника.
У четвртак је служена Божанствена Литургија Св.Василија Великог, а поподне Јутрење Великог Петка, са читањем 12 Страдалних Јеванђења.
На Велики Петак с почетком од 8 часова служена је служба Царских Часова, а поподне у 15 часова Вечерње са изношењем Плаштанице. Око 19 часова наш храм је посетио епископ нишки Г. др Јован (Пурић), који је поклонио Плаштаници и благословио свештенство и верни народ. У 19 часова служено је Јутрење са Статијама.
На Свету и Велику Суботу служена је Божанствена Литургија Светог Василија Великог, с почеком у 8 часова.
Коначно, на Васкрс, богослужење је отпочело у поноћ Васкршњим Јутрењем, у наставку је служена Божанствена Литургија Св. Јована Златоустог.
Васкршњу посланицу прочитао је јереј Бобан Стојковић. Светом Чаши је приступило 156 хришћанских душа.
На Васкрсни Понедељак и Васкрсни Уторак служена је Света Литургија с почетком у 8 часова.