Са благословом Његовог Преосвештенства Епископа нишког Господина др Јована у архијерејском намесништву алексиначком почела је годишња ревизија. У четвртак 6.септембра 2012.гдине архијерејски намесник алексиначки протојереј ставрофор хаџи Љубиша Недељковић извршио је ревизију у парохији Доњотрнавској. Том приликом у пратњи свештеника Дејана Мијатовића обишао је храм светог пророка Илије у Доњој Трнави и храм светог архистратига Божјег Гаврила у Горњој Трнави.

у суботу 8. септембра 2012. године архијерејски намесник извршио је годишњу ревизију у парохији Мозговачкој. Посетио је храм Свете Тројице и Свете преподобномученице Параскеве у Мозгову коју обслужује јереј Драган Стефановић као и храм Светих Архангела у Бовну , у народу познату као Ујкина црква.

Овај храм подигнут је у току Другог светског рата , започет 1943 год. а освећен је од стране тадашњег архијерејског намесника проте Бране Коруновића у навечерије младог Светог Николе 1944. године. Из скромног летописа овог храма сазнајемо да је тадашњи командант 1. алексиначке бригаде Делиградског корпуса ЈВУО Јеремија Марјановић Ујка финансирао и наредио изградњу ове светиње и тако заштитио на стотине младића овог краја од братоубилачког рата. Још се из летописа може видети да су се многобројна чудеса десила у овом храму записана руком очевидаца. 1952.године тадаши режим одлучио је да храм сруши , поставили су динамит око храма и чекали одобрење предпостављеног који је стајао неколико дестина метара од храма, по причању старих бованаца који су то гледали , уместо знака за почетак рушења цркве дао им је наређење да скину динамит . Зачудили су се његовој наредби али када су су схватили да стоји у месту као закопан и да не може да се помери одлучили су да изрше његово наређење. Наредника ту однели носилима до села после покајања кажу очевидци да је проходао.